MENUZOEKEN

Welkom

Welkom bij onze digitale schoolgids (SchoolWiki ). Deze gids bevat informatie over de school, onze visie op onderwijs en de uitgangspunten van waaruit wij werken. Tevens is het voor ouders een nuttig ‘spoorboekje’ met gegevens van de school en met praktische informatie. De schoolgids is niet alleen een bron van informatie voor ouders van leerlingen, maar ook voor ouders die zich oriënteren op speciaal basisonderwijs voor hun kind.

 

Wij hopen dat deze gids u een beeld geeft van wat u van ons als school kunt verwachten en wat de school voor uw kind kan betekenen. Mocht u desondanks vragen hebben, komt u hier dan gerust mee.


Namens het team,

Anouk Gerritsen, directeur
+31 6 86825541

 

Noot: Waar in deze gids staat ‘ouders’ worden ook ‘verzorgers’ bedoeld en waar ‘hij’ staat kan ook ‘zij’ worden gelezen.

Disclaimer: SBO de Horizon betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie in deze schoolgids. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Indien u onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij u dit te melden via horizon@mijnplein.nl zodat wij eventueel maatregelen kunnen nemen.

Zoeken in de wiki