-->
MENUZOEKEN

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Meneer Henk met pensioen Lees meer »
Thema Post Lees meer »
Vakantie! Meester Henk luidde de schoolbel als start van de zomervakantie. Een afsluiting van een bijzonde ... Lees meer »
Juf Hanneke met pensioen Vandaag was het zover. Juf Hanneke gaat met pensioen. We hebben een hele mooie dag gehad met de ... Lees meer »
Nationaal VVN verkeersdiploma De schoolverlaters hebben hun verkeersdiploma behaald! Trots op onze kanjers. Lees meer »
Start kinderboekenweek Donderdagochtend hebben we met de leerlingen van de kleuters, onderbouw en middenbouw 1 de kinde ... Lees meer »
Sport Heroes van start in de onderbouw Deze week zijn de leerlingen van onderbouw 1 en 2 gestart met de hockeylessen vanuit Special Her ... Lees meer »
Kanjertraining Vandaag zijn we begonnen met de Kanjertraining.We hebben de “plank” oefening gedaan en elkaar ve ... Lees meer »
Zomervakantie Lees meer »
Schoolfeest Lees meer »
Leerorkest Met heel veel ouders, opa’s, oma’s, leerlingen van middenbouw 1, leerkrachten en andere belangst ... Lees meer »
Sponsorloop Wat was het prachtig vanochtend! Alle kinderen hebben enorm hun best gedaan tijdens de sponsorlo ... Lees meer »
Sponsorloop Na de mooie openingsviering van de vastenactie kregen alle kinderen hun sponsorlijst mee afgelo ... Lees meer »
sponsorloop voor Sri Lanka Op vrijdag 5 april hielden we met bijna alle leerlingen de Openingsviering van de Vastenactie in ... Lees meer »
voorrondes schoolvoetbal raalte we hebben er zin in!! Lees meer »
 
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste