MENUZOEKEN

Middenbouw 1

Middenbouw 1

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Schoolfeest Flierefluiter Op Dinsdag 27 Mei 2017 hebben we een leuke feestdag gehad bij de Flierefluiter in Raalte. De kin ... Lees meer »
 


In middenbouw 1a werken juf Wilma en juf Marjo. Tijdens het verlof van juf Marjo is juf Ebru in deze groep.

In middenbouw 1b werken juf Marieke en juf Nienke.

Project afval

Middenbouw 1a en middenbouw 1b werken over het project afval. De kinderen leren afval te scheiden. Middels het racespel hebben ze afval gezocht en in de juiste bakken gedaan.  Het is een leuk  en leerzaam project.  De kinderen vertellen er graag meer over en we hopen jullie allemaal bij de afsluiting te zien.

 

Tekenen voor Carnaval in middenbouw 1a

Tijdens de tekenles hebben de kinderen piraten getekend met wasco. Voor de achtergrond hebben ze verf gebruikt. De resultaten zijn erg leuk geworden. Zie meer foto's bij Tekenen voor Carnaval.

Kanjertraining middenbouw 1a

Tijdens de Kanjertraining leren de kinderen elkaar complimenten te geven en te ontvangen. Ieder kind van de klas heeft vijf complimenten bedacht en opgeschreven voor een klasgenootje. Daarna namen ze de complimenten persoonlijk in ontvangst. 


Valentijnsdag middenbouw 1B

Maandag 13 februari hebben de kinderen een valentijnskaart gemaakt. We konden een gratis valentijnskaart sturen.

Afscheid van juf Aline

Vrijdag 18 november hebben de kinderen uit M1a afscheid genomen van juf Aline. De kinderen hebben ’s morgens mooie en vrolijke koeienkoppen geschilderd. Tussen de middag hebben ze heerlijke “tafelpatat” met knakworst gegeten. ’s Middags waren er allerlei activiteiten, zoals  “tien tellen in de rimboe”, mopjes vertellen, goocheltrucs bekijken, de cup song doen met bekers en een dansje laten zien aan de juf. Juf Aline werd verwend met lieve complimenten, mooie wensen en leuke cadeautjes. 


 

Gericht spel


In Middenbouw 1b zijn de leerlingen tijdens gericht spel aan het werk om een huis/schuur/plattegrond te maken van ontwikkelingsmateriaal. Hierbij staat samenwerken centraal. Voor meer foto's klik hier.