MENUZOEKEN

Bovenbouw 2

Bovenbouw 2

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
De generale repetitie Een tipje v/d sluier!! De musical met veel plezier en enthousiasme opgevoerd voor de kinderen v/ ... Lees meer »
Pizzaatjes bakken in b2a, heerlijk!!! De kinderen hebben hun eigen maaltje bereid. Heerlijk smeren, maar vooral heerlijk smullen!! Lees meer »
Discomiddag op het Carmel! De leerlingen van het Carmel College hebben als schoolopdracht een geweldige discomiddag voor de ... Lees meer »
Bezoek Kamp Westerbork Vandaag met bovenbouw 2 Kamp Westerbork bezocht. Een zeer indrukwekkende excursie. Hartelijk dan ... Lees meer »
Koningsspelen bovenbouw 1 & 2 2017!! Een dag vol sportieve uitdagingen, gezelligheid en veel lol met elkaar. Goed gedaan Kanjers! Lees meer »
 

In bovenbouw 2a werkt meneer Jordy.


In bovenbouw 2b werken juf Angela en juf Jolanda.

De grote reken dag in bovenbouw 2a

Op 22 maart hebben de kinderen van 2a de hele ochtend gerekend. Ze hebben met behulp van lichaams- en lengtematen hun ideale vakantiehuisje ontworpen, getekend en ingericht. Ze moesten rekening houden met de oppervlakte en de schaal. Voor alle foto's klik

hier

Gymles in b2a

Er werd weer geklommen in de les van juf Carine. Terwijl de andere kinderen zelfstandig aan het werk waren, mochten één voor één kinderen klimmen op de klimwand.

 


 

Sinterklaas op bezoek!!

Helaas niet een hele duidelijke groepsfoto. De surprises waren prachtig. We hebben er een gezellige ochtend van gemaakt. Iedereen was erg tevreden met zijn/ haar cadeaus. De rest v/d foto's vind je hier

 

Bezoek Carmel College

We hebben een bezoek gebracht aan het Carmel College, we hebben een ochtend mogen ervaren hoe het is om als brugklasser aan het werk te zijn.

We hebben een gymles gevolgd, Engels gepraat, een quiz gedaan over de geschiedenis en een disco verzorgd bij het vak media.NIO 2016Carmel creatief
Iedereen wil graag DJ worden!


B2B in de sportzaal van het Carmel College Salland